• Support

Produktsupport

Til vores produktsortiment er der knyttet et ekspertteam af salgsingeniører, som kan hjælpe med at effektivisere kundens proces

I tilfælde af fejl gør vi alt, hvad vi kan for at holde kundens proces i gang og for at løse problemet, så hurtigt vi kan.

Vi er stolte over at kunne varetage tekniske forespørgsler og følge op med en løsning.

Vi bistår med valg af slanger og ydeevne samt konfiguration og indstilling af pumpedrev, problemløsning og specifik teknisk information om vores produkter. Vi stiller information om reservedele, tegninger, installationsrådgivning og meget andet til rådighed samt bistår ved behov for ændring af pumpeanvendelse.

Vi kan hjælpe med alle spørgsmål. Ved behov for fejlfinding kan vi støtte kunden, eller vi kan aftale besøg af en salgsingeniør hos kunden og rådgive om kundens proces.

Tal med en ekspert

Tlf. +45 43 94 00 65
E-mail: info.dk@wmfts.com

samtale med kunder

Produktsupport

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra os

Tilmeld